2 september 2015

Pim Bliek lijsttrekker PvdA Edam-Volendam

Tijdens de ledenvergadering van 31 augustus is Pim Bliek tot lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 18 november a.s.

Een nieuw team voor een nieuwe gemeente.

Met trots presenteert de Partij van de Arbeid Edam-Volendam de nieuwe lijsttrekker, Pim Bliek (40) uit Beets.

Pim is een sociaal democraat in hart en nieren. Eerder was hij bestuursvoorzitter en congresafgevaardigde van de Amsterdamse afdeling Zuid. Sinds 2011 is hij bewoner en actief in de PvdA-afdeling van de gemeente Zeevang.

Pim kijkt er naar uit zich met het team de komende zes jaar volop in te zetten voor alle inwoners van de nieuwe gemeente. Speerpunten zijn hierbij een sociaal beleid, goede zorg die bereikbaar is voor iedereen, goede welzijnsvoorzieningen in alle buurten en kernen, duurzaamheid en milieu.

Op nummer 2, 3 en 4 staan respectievelijk Caroline de Graaf (Edam), Max Slotboom (Volendam) en Susan de Boer (Volendam).

De lijst wordt verder gevuld door bekende PvdA-leden uit de gemeente, in het bijzonder ondersteund door Jetty Voermans en Dorus Luyckx.

De raad zal afscheid gaan nemen van Bob van der Meulen (Edam-Volendam), Jetty Voermans en Yvonne Jonkman (Zeevang). De afdeling is hen zeer dankbaar voor hun tomeloze inzet in al die jaren.