De lokale afdeling van de PvdA heeft in Celina Buis een nieuw burgerraadslid

Door Max Slotboom op 19 oktober 2021

De lokale afdeling van de PvdA heeft in Celina Buis een nieuw burgerraadslid. Zij is moeder van een gezin, woonachtig in Oosthuizen en heeft een sociaal hart. Haar jarenlange ervaring als professional in de zorg neemt ze mee in de gemeentepolitiek. Daar gaat zij niet zonder ambitie in. Na de verkiezingen zou Celina graag in de raad willen plaatsnemen. Zij is niet de enige die onlangs werd beëdigd. Berry Schilder (lijst Kras) viel deze eer eveneens ten deel en wordt volwaardig lid.

Celina Buis (40) groeide op in IJmuiden en verhuisde voor de liefde naar Oosthuizen. De keuze voor de PvdA was voor haar een logische. Celina vertelt: “Voor verkiezingen vul ik altijd een stemwijzer in. Daarbij kom ik toch altijd uit op de PvdA. Daar stem ik dan ook op en wat dat betreft ben ik dus heel trouw. Op een gegeven moment had ik zoiets: als je er nou iets voor wilt betekenen, dan moet je er lid van worden. Dan moet je er ook voor gaan staan.”
De lokale PvdA-politici waren al snel op de hoogte van Celina’s lidmaatschap. Het duurde daarna niet lang voordat een van hen haar benaderde. “Pim Bliek zocht contact en zei: ‘Kom eens langs om te praten’.

Klik op de link voor het volledige artikel, door Laurens Tol van de Nivo: www.nieuw-volendam.nl/thuis-volop-bezig-met-stukken-lezen

 

 

Max Slotboom

Max Slotboom

Max (19-03-1959) is geboren in Ilpendam en sinds 1974 woonachtig in Volendam. Burgerlijke staat: gehuwd, twee kinderen en vier kleinkinderen. Max is 33 jaar werkzaam geweest bij Tetterode-Nederland BV. (een groothandel in de grafische industrie) waar hij van magazijnbediende is doorgegroeid naar ICT medewerker. Hij heeft 12 jaar deel uit gemaakt van de Ondernemingsraad van

Meer over Max Slotboom